گلکسی M51 سامسونگ

1 13

گلکسی M51 سامسونگ

سری M سامسونگ از فرمول باتری عظیم و نمایشگر بزرگ استفاده می‌کنند و یکی از جدیدترین محصولات این خانواده که گلکسی M51 نام دارد، به بهترین شکل با این فرمول عجین شده است. Galaxy M51 از باتری فوق‌العاده بزرگ ۷۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که آن را در دل یک بدنه نه چندان بزرگ جای داده است و همین موضوع باعث شده تا این گوشی، طرفداران بسیار زیادی داشته باشد.

سوای باتری بزرگ، گلکسی M51 در سایر زمینه‌ها نیز دارای مشخصات شایسته‌ای بوده و تا به اینجای کار، بهترین محصول سری M سامسونگ شناخته می‌شود. در ادامه به بررسی Galaxy M51 خواهیم پرداخت و قسمت‌های مختلف آن را موشکافی خواهیم کرد؛ اما قبل از هرچیز بد نیست نگاهی به ویدئوی جعبه‌گشایی آن داشته باشید تا با بسته‌بندی و نمای کلی آن آشنا شوید.

تعداد سیم‌کارت دوسیم کارت
ابعاد ۹/۵ x ۷۶/۳ x ۱۶۳/۹ میلی‌متر
وزن ۲۱۳ گرم
ساختار بدنه پنل جلو شیشه‌ای، پشت پلاستیکی، فریم پلاستیکی
تراشه Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G (هشت نانومتری)
پردازنده‌ی مرکزی هشت هسته‌ای
فرکانس پردازنده‌ی مرکزی دو هسته‌ی ۲٫۲ گیگاهرتز Kryo 470 طلایی و شش هسته‌ی ۱٫۸ گیگاهرتز Kryo 470 نقره‌ای
پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 618
نوع صفحه نمایش سوپر آمولد پلاس
اندازه صفحه نمایش ۶.۷ اینچ (~۸۶.۷% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن صفحه نمایش ۲۴۰۰x۱۰۸۰ پیکسل
تراکم پیکسلی صفحه نمایش ۳۹۳ پیکسل در اینچ
تعداد رنگ صفحه نمایش ۱۶ میلیون رنگ
محافظت صفحه نمایش Gorilla Glass 3+
حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت
نوع حافظه
مقدار RAM ۸ گیگابایت
پشتیبانی از کارت حافظه جانبی microSD حداکثر ظرفیت ۵۱۲ گیگابایت
شبکه‌های ارتباطی GSM / HSPA / LTE
شبکه ۲G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2
شبکه ۳G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
شبکه ۴G ۱, ۲, ۳, ۴, ۵, ۷, ۸, ۱۲, ۱۷, ۲۰, ۲۶, ۲۸, ۳۸, ۴۰, ۴۱, ۶۶
فن‌آوری‌های ارتباطی NFC,Wi-Fi,Bluetooth,Radio
Wi Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث ۵٫۰، A2DP، LE
فن‌آوری مکان‌یابی A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
درگاه ارتباطی Type-C 2.0
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل (۰٫۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۱٫۷۲ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8) ۱۲ مگاپیکسل (لنز فوق‌عریض با پوشش ۱۲۳ درجه، f/2.2) ۵ مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4) 5 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)
فلاش LED
فیلم‌برداری دوربین اصلی ۴K@30fps، ۱۰۸۰p@30fps
سایر قابلیت‌های دوربین پانوراما، HDR
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل (۰٫۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲٫۸ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/2.0)
فیلم‌برداری سلفی ۴K@30fps, ۱۰۸۰p@30fps
جک ۳٫۵ میلی‌متر دارد
سیستم عامل اندروید ۱۰، One UI 2.5
حسگرها حسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
مشخصات باتری باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعت
شارژر شارژ سریع ۲۵ واتی، پشتیبانی از شارژ معکوس
مشخصات گلکسی M51

طراحی

اصلی‌ترین مشخصه گلکسی M51 باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن‌ می‌باشد که یک نمایشگر بزرگ ۶٫۷ اینچی را تغذیه می‌کند؛ بنابراین در بخش طراحی نباید منتظر گوشی ظریف و سبکی باشید. این گوشی دارای ضخامت ۹٫۵ میلی‌متری بوده و وزنی معادل با ۲۱۳ گرم دارد که آن را بین سنگین‌ترین و البته ضخیم‌ترین گوشی‌های سامسونگ قرار می‌دهد؛ اما با این وجود، این اعداد و ارقام چندان هم بد نیستند و استفاده از گلکسی M51 روی هم رفته آسان است.

ابعاد ۹/۵ × ۷۶/۳ × ۱۶۳/۹ میلی‌متری این گوشی نشان می‌دهد که اندازه آن بسیار نزدیک به گلکسی A71 بوده و تنها ضخامت و وزن آن بیشتر است. گذشته از این مورد، لبه‌های گرد دستگاه باعث می‌شود که ارگونومی آن بهتر از چیزی باشد که انتظارش را داشتیم.

از این موارد که بگذریم، جنس بدنه Galaxy M51 همچنان تماما از پلاستیک است که البته در کاهش کاهش وزن نهایی دستگاه، موثر بوده است. با این حال، این پلاستیک جلوه کاملا براقی دارد که در برابر خط و خش مقاومت بسیار کمی داشته و لکه اثر انگشت را هم به راحتی جذب می‌کند و در مجموع در دست گرفتن این محصول، به سختی بتواند حس و حال یک کالای مرغوب را به شما منتقل کند.

بررسی Galaxy M51 سامسونگ
بررسی Galaxy M51 سامسونگ

البته این موضوع، به معنای کیفیت ساخت پایین دستگاه نیست و تمامی اجزا با دقت بالایی طراحی شده اند؛ با این حال، جنس بدنه چنگی به دل نمی‌زند. در قسمت پشتی دستگاه، شاهد پلاستیک براق یک دست هستیم که به هنگام تمیزی، جلوه زیبایی دارد. در گوشه بالایی این قسمت، دوربین چهارگانه با چینشی مشابه دوربین گلکسی A71 دیده می‌شود که خوشبختانه با بدنه دستگاه هم سطح بوده و بر آمدگی ندارد.

در قسمت جلو، شاهد استفاده از نمایشگرهای سری infinity-O هستیم که حاشیه‌های نسبتا باریکی داشته و همین موضوع باعث شده تا حدود ۸۸ درصد فضای قسمت جلو، در اختیار نمایشگر باشد. در قسمت بالایی این نمایشگر، حفره دوربین سلفی دیده می‌شود که اندازه نسبتا بزرگ‌تری در مقایسه با چیزی که در پرچمداران سامسونگ دیده‌ایم دارد و در بالای آن، اسپیکر مکالمه دیده می‌شود.

حاشیه‌های مناسب M51
حاشیه‌های مناسب M51

کره‌ای‌ها برای این گوشی سنسور اثر انگشت خازنی در نظر گرفته‌اند که با کلید پاور ادغام شده و روی لبه سمت راست قرار دارد. در بالای این کلید، دکمه‌های تنظیم حجم صدا دیده می‌شوند و در لبه بالا نیز فقط میکروفون حدف نویز وجود دارد. خشاب سیمکارت گلکسی M51 که در سمت چپ فریم پلاستیکی قرار دارد، نشان می‌دهد که این گوشی به صورت همزمان از دو سیمکارت و کارت حافظه پشتیبانی می‌کند.

روی لبه پایینی هم مطابق معمول اسپیکر تکی و درگاه Type-C حضور دارد که در کنار آن جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون و میکرون مکالمه نیز قرار دارند.

نمایشگر

سامسونگ برای گوشی گلکسی M51 نمایشگر ۶٫۷ اینچی از نوع سوپر امولد پلاس درنظر گرفته است که رزولوشن آن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ بوده و در نسبت تصویر ۲۰:۹ تراکم پیکسلی ۳۹۳ppi را در اختیار می‌گذارد. این نمایشگر بر خلاف برخی نمونه‌های بکار رفته در سایر میان‌رده‌ها، نرخ نوسازی بالایی نداشته و همچنان ۶۰ هرتزی است.

نمایشگر M51 با حاشیه‌های نسبتا کم و کیفیت خوب
نمایشگر M51 با حاشیه‌های نسبتا کم و کیفیت خوب

در زمینه کیفیت اما شاهد پنل بسیار خوبی هستیم. حداکثر روشنایی این پنل در حالت دستی حدود ۳۸۰ نیت می‌باشد که در حالت خودکار تا ۶۸۰ نیت هم می‌رسد. حداقل روشنایی هم حدود ۲ نیت می‌باشد که در کنار قابلیت فیلتر نور آبی، راحتی چشم‌ها در محیط‌های تاریک را در پی خواهد داشت.

عملکرد بسیار خوب نمایشگر گلکسی M51 در زمینه روشنایی، در زمینه دقت رنگ نیز ادامه پیدا می کند. این گوشی به طور پیش فرض و با حالت رنگی Natural، فضای رنگی sRGB را پوشش می دهد و در این حالت، رنگ ها با دقت فوق العاده ای به نمایش گذاشته می شوند. در حالت بعدی یعنی Vivid اما، رنگ ها، اصطلاحا حالت آمولدی به خود می گیرند و نمایشگر با پوشش فضای رنگی DCI-P3، رنگ ها را با شادابی بیشتری به نمایش می گذارد. همچنین در این حالت از دقت رنگ سفید هم کاسته می شود و این رنگ متمایل به آبی نمایش داده می شود. با این حال با تنظیم دستی دمای رنگ ها، تا حدودی می توان این مشکل را برطرف کرد.

نمایشگر M51 با حاشیه‌های نسبتا کم و کیفیت خوب
نمایشگر M51 با حاشیه‌های نسبتا کم و کیفیت خوب

در مشخصات نمایشگر Galaxy M51 اشاره‌ای به پشتیبانی از HDR نشده است. اما این گوشی قادر به پخش محتوای HDR از سرویس‌های آمازون پرایم و یوتیوب می‌باشد.

دوربین

گلکسی M51 از ساختمان دوربین مشابه با گلکسی A71 استفاده می‌کند که این موضوع هم برای دوربین اصلی و هم برای دوربین سلفی صادق است. اما یک تفاوت جزئی در این زمینه مشاهده می‌شود که باعث می‌شود تصاویر Galaxy M51 تا حدودی کیفیت بهتری داشته باشند.

رابط کاربری دوربین گوشی گلکسی M51
رابط کاربری دوربین گوشی گلکسی M51

این تفاوت در سنسور دوربین اصلی می باشد؛ با وجود اینکه گوشی گلکسی A71 از سنسور ۶۴ مگاپیکسلی سامسونگ استفاده می‌کرد، گوشی M51 از سنسور سونی IMX682 استفاده می‌کند که در پس لنز مشابه ۲۶ میلی‌متری با گشودگی دهانه دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است.

سه دوربین دیگر اما مشابه چیزی است که پیش از این در A71 دیده بودیم. یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی در قسمت پایین دوربین اصلی وجود دارد که به لنز ۱۳ میلی متری با دیافراگم f/2.2 مجهز شده و زاویه دید فوق عریض ۱۲۳ درجه ای را در اختیار می گذارد. این دوربین از سنسور ۱۲ مگاپیکسلی سامسونگ با پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرونی استفاده می‌کند و فاقد قابلیت فوکوس خودکار می‌باشد.

چیدمان لنز دوربین‌های M51 سامسونگ
چیدمان لنز دوربین‌های M51 سامسونگ

در گوشی گلکسی M51 شاهد استفاده از سنسور ۵ مگاپیکسلی برای این دوربین هستیم که دارای پیکسل‌های نسبتا بزرگ ۱٫۱۲ میکرونی بوه و در پس لنز ۲۵ میلی متری با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است. جالب است بدانید که این دوربین، فاقد فوکوس خودکار بوده و فقط در فاصله ۳ الی ۵ سانتی متر، قادر به فوکوس روی سوژه ها می باشد.

در نهایت نوبت به دوربین سنجش عمق ۵ مگاپیکسلی می‌رسد که در پس لنزی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است و این دوربین به تنهایی قابل استفاده نمی باشد.

کیفیت تصاویر

دوربین اصلی گلکسی M51 در محیط‌هایی با نور کافی، تصاویر باکیفیتی ثبت می‌کند که رضایت بیشتر کاربران را جلب خواهد کرد. این تصاویر دارای رنگ‌های زنده و سطح جزئیات بالایی هستند که رنج داینامیکی آن‌ها وسیع بوده و در حد یک گوشی میان‌رده، عالی است. در حالت ۶۴ مگاپیکسلی هم، جزئیات بیشتری دریافت خواهید کرد، اما باید در نظر داشته باشید که در این حالت، رنج داینامیکی همیشه گسترده نخواهد بود.

دوربین فوق عریض هم در شرایط نوری مناسب، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد و در زمینه رنگ و رنج داینامیکی، شاهد عملکرد نزدیک به دوربین اصلی هستیم. اما در زمینه جزئیات نمی‌توان انتظاری در حد دوربین اصلی از این دوربین داشت.

کیفیت دوربین ماکرو اما مشروط به رعایت چند نکته می باشد. ابتدا باید در نظر داشته باشید که این دوربین فاقد فوکوس خودکار است و به همین دلیل فقط در فاصله ۳ الی ۵ سانتی متری از سوژه می‌تواند تصاویر واضحی به ثبت برساند. نکته بعدی در مورد این دوربین، نبود لرزشگیر اوپتیکال می باشد که باعث می‌شود ثابت نگاه داشتن گوشی اهمیت بسیار بالایی در ثبت تصویر واضح داشته باشد. اگر این دو نکته هنگام عکاسی با دوربین ماکرو در محیط هایی با نور کافی، رعایت شود، این دوربین می تواند تصاویری خلاقانه و جذاب را در اختیار بگذارد؛ با این حال باید در نظر داشته باشید که عکاسی با این دوربین، به راحتی دو دوربین دیگر نمی باشد.

کیفیت عکس‌های پرتره Galaxy M51 نیز کاملا خوب و رضایت بخش می‌باشد، چرا که برش سوژه از پس‌زمینه با دقت مناسبی انجام می‌شود و عملیات مات کردن پس‌زمینه هم بسیار خوب صورت می‌گیرد. این تصاویر جزئیات مناسبی دارند و دقت رنگ و رنج دینامیکی آن‌ها هم وسیع می‌باشد و در نهایت شما به غیر از سوژه‌های انسانی می‌توانید از سوژه‌های غیر انسانی نیز پرتره ثبت کنید و این گوشی همچنان به خوبی این سوژه‌ها را از پس‌زمینه تشخیص داده و عملیات برش را انجام می‌دهد.

کیفیت عکس‌های سلفی این گوشی نیز کاملا رضایت بخش و خوب می‌باشد و می‌تواند کاملا شما را راضی کند. در محیط‌های بسته و داخلی دقت رنگ این تصاویر خیلی عالی نیست اما روشن بودن قابلیت HDR می‌تواند تأثیر شایانی در افزایش دقت رنگ این تصاویر داشته باشد (در حالت ۳۲ مگاپیکسلی امکان استفاده از این قابلیت وجود ندارد و تنها در حالت ۱۲ مگاپیکسلی می‌توانید از آن بهره ببرید). جزئیات، شارپنس، کنتراست و به طور کلی عملکرد دوربین سلفی در شرایط نوری خوب کاملا مناسب می‌باشد و می‌توانید به روی این عکس‌ها حساب کنید.

در محیط‌های کم نور، دوربین اصلی به عملکرد خوب خود در زمینه رنگ و رنج داینامیکی ادامه می‌دهد؛ اما سطح جزئیات کاهش پیدا می‌کند و شاهد نویز بیشتری هستیم. با روشن کردن حالت شب، سرعت شاتر کاهش پیدا می‌کند و به این صورت دوربین می‌تواند تصویر روشن‌تری با رنج داینامیکی گسترده‌تر به ثبت برساند که کیفیت آن به مراتب بهتر است. با این حال بد نیست بدانید که در این حالت، نرم افزار دوربین تصویر را کراپ کرده و خروجی ۱۲ مگاپیکسلی را در ختیار می‌گذارد.

دوربین فوق عریض در محیط‌های کم نور، نمی‌تواند عملکردی به خوبی دوربین اصلی داشته باشد؛ اما در بین دوربین‌های فوق‌عریض بکار رفته در گوشی‌های میان‌رده، می‌توان عملکرد آن را راضی کننده دانست. هنگام خاموش بودن حالت شب، این دوربین عکس‌هایی با جزئیات پایین و نویز زیاد ثبت می‌کند که البته همچنان اطلاعات رنگی خوبی در آن‌ها دیده می‌شود.

اسپیکر

شرکت کره‌ای در Galaxy M51 هم همچنان از اسپیکر تکی استفاده کرده و همچنان خبری از اسپیکر دوتایی و صدای استریو نیست. کیفیت صدای این اسپیکر تکی در نوع خود خوب است و از نظر شفافیت و تفکیک صدا می‌تواند شما را راضی کند، هرچند که با افزایش صدا تا انتها از این کیفیت و تفکیک کاسته شده و صدا کمی تیز می‌شود.

اسپیکر تکی قرار گرفته در لبه‌ی پایینی این گوشی
اسپیکر تکی قرار گرفته در لبه‌ی پایینی این گوشی

از نظر بلندی صدا هم اسپیکر این گوشی خیلی صدای بلندی ندارد اما به طور کلی برای استفاده در محیط‌های داخلی مانند خونه و جمع‌های کوچک شاید بلندی صدای آن کافی باشد (البته اسپیکرهای دوگانه پرچمداران نیز برای محیط باز یا جمع‌های شلوغ خیلی مناسب به نظر نمی‌رسد).

به طور کلی عملکرد ایم اسپیکر رضایت بخش است و نمی‌توان آن را نقطه ضعف به حساب آورد ولی قطعا می توان از سامسونگ به دلیل استفاده نکردن اسپیکر استریو به روی میانرده‌ای با این برچسب قیمتی انتقاد کرد.

سخت افزار

در بخش سخت افزاری این گوشی به تراشه‌ی ۸ نانومتری اسنپدارگون ۷۳۰G مجهز شده که شباهت بسیار زیادی به تراشه‌ی اسنپدراگون ۷۳۰ دارد که در بررسی گلکسی A71 سامسونگ به طور کامل و مفصل به آن پرداخته‌ایم و پیشنهاد می‌کنیم بخش سخت افزار این بررسی را مطالعه کنید.

به طور کلی و خلاصه اما این تراشه و پسوند G آن در مقایسه با اسنپدارگون ۷۳۰ بدین معناست که شرکت کوالکام این نسخه را برای اجرای بازی‌ها بهینه کرده و عملکرد پایدارتری برای آن پدید آورده است. این مجموعه سخت افزاری را ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم همراهی می‌کند تا به طور کلی عملکرد بسیار خوبی را در این زمینه شاهد باشیم.

عملکرد خوب این گوشی در اجرای بازی‌های سنگین
عملکرد خوب این گوشی در اجرای بازی‌های سنگین

در اجرای برنامه‌ها و کارهای روزمره این گوشی بسیار سریع و روان به تمام دستورات پاسخ می‌دهد و بدون هیچ مشکلی می‌تواند از پس تمام کارهای روزانه و برنامه‌های مختلف بربیاید. در اجرای بازی‌های سنگین مانند کال آف دیوتی نیز این محصول به دلیل تراشه‌ی خوب خود عملکرد کاملا رضایت بخشی را به نمایش گذاشته و به خوبی می‌تواند از پس بازی‌های مختلف بربیاد و آن‌ها را اجرا کند.

نرم افزار

Galaxy M51 به صورت پیش فرض از One Ui 2.5 بر پایه‌ی اندروید ۱۰ بهره می‌برد که به زودی بروزرسانی One Ui 3.1 بر پایه‌ی اندروید ۱۱ را هم دریافت می‌کند (این نسخه در برخی کشورها در حال حاضر عرضه شده اما در کشور ما این گوشی هنوز این آپدیت را دریافت نکرده و به احتمال زیاد به زودی زود این اتفاق رخ می‌دهد).

رابط کاربری One Ui سامسونگ
رابط کاربری One Ui سامسونگ

در مورد رابط کاربری سامسونگ و مزایای آن هم بارها صحبت کرده‌ایم و از تکرار آن‌ها خودداری می‌کنیم و پیشنهاد می‌کنیم برای آگاهی در مورد این رابط کاربری مطالب وان یو آی ۳ ؛ رابط کاربری جدید سامسونگ و عرضه نسخه بتای رابط کاربری وان یو آی ۳ ؛ خانه جدید سامسونگی‌ها را مطالعه کنید.

باتری

همان طور که در ابتدای مطلب هم اشاره شد این گلکسی M51 به یک باتری عظیم ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده که برای یک گوشی حقیقتا ظرفیت بسیار زیادی می‌باشد و بیشتر عادت به دیدن این مقدار باتری در تبلت‌ها داریم تا گوشی‌های هوشمند!

به لطف این ظرفیت باتری و تراشه‌ی بهینه اسنپدارگون ۷۳۰G در استفاده عادی و روزمره Galaxy M51 می‌تواند ۳ روز کامل شارژدهی کند که عدد بسیار عالی برای یک گوشی هوشمند ارزیابی می‌شود. اگر استفاده‌ی سنگینی از این محصول داشته باشید این عدد می‌تواند تا ۱٫۵ روز کاهش پیدا کند، اما واقعا بعید است که بتوانید باتری آن را زیر ۱ روز به اتمام برسانید.

شارژ معکوس گلکسی M51
شارژ معکوس گلکسی M51

سامسونگ برای شارژ کردن این ظرفیت بالا شارژ سریع ۲۵ واتی برای Galaxy M51 در نظر گرفته و خوشبختانه آداپتور آن را هم درون جعبه قرار داده است. با استفاده از این آداپتور در ۳۰ دقیقه می‌توانید این گوشی را تا ۳۵ درصد و در زمان ۱ ساعت ۵۰ دقیقه تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید که این زمان در برابر شارژ دهی بسیار خوب این دستگاه عدد کاملا قابل قبولی به حساب می‌آید.

این گوشی از شارژ معکوس هم پشتیبانی می‌کند که به کمک آن می‌توانید با اتصال سیم رابط بین M51 و یک گوشی دیگر آن محصول را شارژ کنید و به بیان ساده این گوشی نقش پاوربانک را برای شما ایفا می‌کند.

به طور کل قطع به یقین باتری یکی از نقاط قوت اصلی گلکسی M51 می‌باشد و در مقایسه با هر گوشی دیگری شما برتری قابل توجهی در زمینه شارژ دهی خواهید داشت.

جمع بندی

گلکسی M51 یک میانرده از شرکت سامسونگ است که قطعا کلیدی‌ترین ویژگی آن باتری پرظرفیت ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعتی می‌باشد که باعث می‌شود شارژ دهی بسیار عالی را تجربه کنید. این محصول در دیگر جنبه‌های مختلف هم گوشی توانمندی به حساب می‌آید، چرا که به تراشه‌ای میانرده و خوب مجهز شده، دوربین‌های باکیفیتی برای یک گوشی در این بازه‌ی قیمتی دارد و در کنار این‌ها با یک نمایشگر ۶٫۷ اینچی سوپر امولد باکیفیت مواجه هستیم و زمانی که همه‌ی این‌ها را درکنار هم قرار دهیم درمیابیم که Galaxy M51 ارزش خرید بالایی دارد.

پس اگر به دنبال خرید یک میانرده همه فن حریف هستید و خیلی ارگونومی مناسب گوشی برایتان اهمیت ندارد، این دستگاه می‌تواند یکی از بهترین‌ انتخاب‌ها در بازه‌ی قیمتی خود باشد.

منبع:https://saymandigital.com

1 نظر
  1. […] گلکسی M51 سامسونگ […]

ارسال یک پاسخ